Schadeherstel

Schadeherstel

Autobedrijf Nijhof beschikt over een eigen schadeafdeling. U kunt bij ons terecht voor ongevalschade, parkeerschades en andere voorkomende schades. Ook voor autoruitschades bent u bij ons aan het juiste adres.

Helaas wordt van tijd tot tijd bijna iedere automobilist hiermee wel eens geconfronteerd. In de meeste gevallen komt schade niet alleen hard aan, maar ook ongelegen. Allerlei bijkomende zaken moeten worden geregeld voor een goede afhandeling.

Autobedrijf Nijhof regelt het voor U! Nadat u uw verhaal kwijt bent bij ons, zorgen wij voor de papierwinkel met de verzekering en staat er een vervangende auto voor U klaar.

Particulieren met enkel een WA dekking kunnen ook uitstekend terecht bij ons, want voor autoschades waar een verzekeringsmaatschappij niet aan te pas komt maken wij vrijblijvend een passende offerte voor U.

Indien U een barst in de ruit heeft kunnen wij in overleg met Uw verzekeringsmaatschappij de voorruit van uw auto vervangen waarbij U slechts de helft van uw eigen risico bedrag hoeft te betalen. Bij een “ster” in de voorruit betaalt U zelfs helemaal geen eigen risico.

Ook uitdeuken zonder spuiten wordt bij ons uitgevoerd, zodat onnodige kosten wegblijven bij kleine deukjes!

Ook bedrijfswagens aanpassen aan Uw wensen bestaat tot de mogelijkheden en kunnen wij zorg dragen voor de juiste (bedrijfs)kleur en belettering.

Autobedrijf Nijhof gebruikt het calculatiesysteem van ABZ, het zogenaamde Audatex. Sinds 1981 is Audatex in Nederland een efficiënte calculatiemethodiek die de schadehersteller en de schade-expert in staat stelt snel en gedetailleerd de omvang van een voertuigschade vast te stellen. De Audatex Normcalculatie is daarmee een belangrijke schakel in het proces van schadeafhandeling tussen schadeherstellers en verzekeraars.

NCAP
Audatex
Audatex
Mogelijk gemaakt door Mobilox